YASSIR ARAFAT BUKAN PEJUANG ISLAM TULEN (2)

Sebelum ini saya pernah menulis artikel..tentang bantahan saya tentang sesetengah pihak menganggap Yaser Arafat sebagai TWINS dengan Osama Bin Laden!! bahkan... saya dari dulu menyelar dengan Sikap arafat yang akhir akhir ini menjadi penyambung lidah Yahudi!!! setelah artikel saya disiarkan...tentang Arafat!! ada satu artikel muncul dengan nama pena POLAPOR menghentam saya...nahh.. lihat sekarang!! apa sudah jadi dengan Arafat!!!

biar apapun perjuangan Arafat puluhan tahun dulu... namun kita kena menerima hakikat perjuangannya sudah jauh berubah dan jauh menyimpang!! macam jugak Dr.Mahathir semasa baru baru memegang Jawatan PM!! dengan azam ingin memerangi Rasuah hingga kelubang cacing.. rupa rupanya dua puluh tahun kemudian dialah bapak segala rasuah!! begitu juga dengan arafat!! menjadi adat orang kalau sudah memegang Jawatan...akan takut dengan kejatuahan!! lebih sayangkan pangkat dan harta dari segala perjuangan asalnya dahulu!! jadikanlah arafat sebagai iktibar bagi pimpinan PAS dan keadilan agar suatu hari nanti jangan Gila Kuasa dan Pangkat seperti mana Dr.M dan Arafat!! sama je dua Ekor tu!!!

Terang terang Bangsa Yahudi..menjadi Musuh nombor satu kepada Islam didalam Al-Quran!!! disebut Yahudi dahulu baru nasrani ..KENAPA???? inilah bangsa nya segalah Kejahatan!!! Mengapa harus berunding!!! itu sebab Yahudi & AMerika cukup takut dengan OSAMA!! kerana dia tiada kompromi dalam membebaskan ISLAM dan Palkestin dari Israel!! hanya kata dua kepada YAHUDI!! beginilah yang kita mahu!! semasa WTC diserang Bush Boleh menuduh IRAQ!! boleh menuduh Palestin!! boleh menuduh Cina!! tetapi mengapa OSAMA yang dicari??? kerana cita cita Osama hanya satu , setelah menang menentang Rusia di Afgan selepas itu misinya untuk membebaskan Palestin!! kerana ini tidak mampu dilakukan ARAFAT!!!

  lihatlah apa yang ARAFAT telah buat!! setelah HAMAS menggadai Nyawa untuk mempertahankan mAruah Umat ISLAM!! bukan Yahudi diperangi... tetapi umat Islam sendiri!! Arafat sudah gila !! mahu haramkan HAMAS dan gerakan JIHAD!!! apa sudah jadi kepada pemimpin Islam ini!! apakah ini juga menjadi ikutan pemimpin Islam diMalaysia??menangkap Ulama' dan pejuang Jihad??? apakah mereka Agen YAhudi... jangan kata memerangi Israel..membantah kehadiran pasukan Kriket yahudi pun Dipenjarakan!!! Inikah pemimpin Negara ISLAM???

fikir fikirkan lah....

reformis muda!!

Hits: