US SERANG IRAN??

Assalamualaikum..........

Sebenarnya perkara ini timbul apabila US serang Afghan setelah semua negara yang kononnya Islam telah merestui serangan tersebut. Hatta, Malaysia negara yang baru diislamkan ( disunatkan ) oleh 70 ulamak upahan Mahathir pun turut meyokong serangan tersebut.Atas alasan pengganas , militan, extrimes dan sebagainya. Apabila US serang negara Islam seperti Afghan semua negara Islam lain dayus dan pengecut termasuk Malaysia. Hatta Pakistan turut memberi laluan kepada US dan sekutunya untuk membununh orang Islam.

Apabila US melihat semua negara Islam diam keatas serang ke Afghan maka , mula lah mereka meyerang negara Islam lain atas alasan yang sama.Tapi orang Islam nie jenis tak erti bahasa, bodoh,bangang,  mudah ditipu,.... walau apa pun di buat oleh orang kafir mereka tetap meyokongnya.Lepas itu seranganke atas negara Islam yang lain satu demi satu.Apabila US membunuh orang Islam tidak pulak mereka kata US sebagai pengganas, militia dan sebagainya. Mereka di beri gelaran sebagai pengaman pulak.Negara Islam lain turut memberi pengiftirafpan macam itu.

Sejauh mana Malaysia boleh bertindak??????????? Banyak kepetingan "DUIT" di antara Malaysia dengan US. Sebab Malaysia mempunyai kepentingan DUIT yang lebih afdal?????????

Hits: