4 Pesawat Perang US Ditembak Jatuh di Tora-Bora 

Pada minggu lalu, unit Hamza Al-Ghamidi di kawasan Tora-Bora telah menembak jatuh 4 pesawat perang Amerika dan telah berjaya membunuh lebih kurang 140 orang tentera terlatih Amerika (US Special Forces) di dalam beberapa siri "ambush". Setelah keluar dari sesetengah kawasan di Tora-Bora 10 hari yg lalu, para Mujahideen berpecah kepada kumpulan-kumpulan kecil dalam usaha untuk memerangi pasukan payung terjun US yang dikirim ke kawasan tersebut. Adalah menjadi kelaziman bagi tentera US yang pengecut & takut mati, kali ini mereka menjatuhkan jip "Humvee" dan kereta perisai (kereta kebal) bersama-sama dengan anggota tentera mereka di dalamnya. Di dalam beberapa siri "ambush" yang telah dirancang dengan baik, unit Hamza Al-Ghamidi menyerang kem pertahanan tentera kafir US, mengakibatkan kematian lebih kurang 140 orang tentera kafir tersebut. Bagi golongan munafik dan meraka yang hatinya telah rosak, jumlah sebegini adalah sukar untuk diterima akal. Terdapat soalan seperti "adakah para Mujahideen maju ke medan jihad dan mengira setiap mayat tentera kafir bagi mendapatkan jumlah kematian setiap kali selepas berlakunya pertempuran?" Jawapannya ialah sesetengah mayat memang ditinggalkan oleh tentera kafir tesebut dan dengan itu dapat dikira, manakala yang lainnya adalah anggaran daripada bilangan kenderaan (Humvee & kereta perisai) yang dimusnahkan. Contohnya, sebuah jip Humvee yang biasanya memuatkan 8 orang askar, berjaya dimusnahkan sehingga menjadi besi buruk; kita hampir pasti (dengan izin Allah) membuat tanggapan bahawa semua 8 orang askar berjaya dibunuh. Bagi pesawat perang pula, ianya berjaya ditembak jatuh dengan hanya menggunakan senjata anti-pesawat.

Laporan ini menyanggah media-media utama dunia (catatan penterjemah : kita sebagai muslim perlu peka bahawa media utama dikuasai Yahudi) yang menyatakan bahawa peperangan di Timur Laut Afghanistan telah berakhir. Sebaliknya kejadian ini adalah bukti bahawa perang gerila yang dijanjikan oleh para Mujahideen telah bermula dan insha-allah masa akan memberitahu siapa yang berbohong dan siapa yg benar.

Sesungguhnya laporan oleh media kuffar yang mengatakan bahawa terdapat 200 orang Mujahideen Chechnya adalah palsu. Tidak pernah petempuran di Tora Bora disertai oleh Mujahideen Chechnya. Kenyatan murah ini dibuat oleh media untuk melabelkan Mujahideen Chechnya sebagai pengganas yang mempunayi hubungan dengan Usamah bin Ladin.

Pakistan diambang Pembalasan disebabkan Polisinya di Afghanistan

LAHORE (Special Report): Kerajaan Pakistan diambang pembalasan disebabkan polisinya yaang jelas anti-Islam berkaitan kempen yang kononnya ingin memerangi keganasan di Afghanistan. India sedang dalam usaha menyerang negara itu sebagai tindakbalas terhadap serangan yang berlaku di Parlimennya baru-baru ini. Walaubagaimanapun, Pakistan masih lagi gagal memahami permasalahan yang berlaku dan terus-menerus menaruh kepercayaan kepada pihak kuffar (US). Keadaan ini adalah seperti seekor biri-biri yang belum lagi dibunuh oleh serigala, tetapi pergi ke serigala-serigala yang lain untuk memohon perlindungan daripada serigala yang telah membunuh rakan-rakannya. Pakistan terus menunjukkan polisinya yang anti-Islam apabila meletakkan tokoh Mujahid, Sheikh Muhammad Masood Azhar (semoga Allah melindunginya), dibawah tahanan rumah dan membekukakn aset dua kumpulan Mujahideen, Lashkar-Tayyibah &  Jaish-e-Muhammad. Jika perang berlaku antara Pakistan & India, tentera US dan Israel yang telahpun dilatih di Amerika semenjak 1995 untuk misi ini, akan segera masuk ke Pakistan dan "meneutralkan - neutralise" teknologi nuklear Pakistan, dengan alasan bahawa bahan nuklear tidak selamat di bawah kelolaan Pakistan, dan ianya mungkin akan digunakan di dalam peperangan India-Pakistan. Sudah pasti tiada tindakan diambil ke atas India kerana India adalah sebahagian daripada Perikatan pihak kuffar dalam memerangi Islam; tidak seperti Pakistan yang hanya digula-gulakan dan akan dicampak ke dalam tong sampah menjadi sejarah apabila ianya tidak diperlukan lagi.

Kerajaan, pasukan perisik & tentera Pakistan akan dikenang sejarah sebagai pihak berkuasa Pakistan pertama yang terang-terang menyatakan permusuhan ke atas agama Islam dan seluruh Muslim, sesuatu yang tidak pernah dilakukan tokoh sekular seperti Benzir Bhutto atau Nawaz Shareef. Presiden Pakistan, Musharraf telahpun sebelum ini menyatakan bahawa dia ingin melihat Pakistan menjadi seperti Turki di bawah kepimpinan Kamal Ataturk - seorang yahudi yang bertanggungjawab menghancurkan sistem Khalifah Islam dan menjadikan Turki sebuah negara yang benar-benar sekular (Nota penterjemah: memisahkan Islam dari pemerintahan) & mengharamkan pemakaian tudung (hijab) di kalangan muslimat Turki. Presiden Musharraf mendapat pendidikan di Turki, jadi tidak hairanlah pengaruh Yahudi di dalam Kamal Ataturk ada di dalam diri beliau. Masanya akan tiba, insha-allah, di mana Allah akan menghukum Pakistan atas dasarnya itu. Melihat ketegangan yang berlaku di sempadan Pakistan - India, nampaknya masa itu sudah semakin hampir!

Artikel asal di http://umar.serveranda.net/~azzam/afghan/news/news.php?id=50

Hits: