YASSER ARAFAT BUKAN PEJUANG ISLAM TULEN

Banyak daripada kita terkeliru.. dengan propaganda barat yang mengatakan bahawa Yasser Arafat adalah pejuang kemerdekaan Negara Palestine.. dan ada juga yang menganggap Yasser arafat dan Osama bin Laden adalah  TWINs!!  saya dahulu pun menganggap begitu.. Hakikatnya Yaser Arafat adalah BACUL dalam perjuangan sebenar ISLAM!! yang membunuh rakyat Palestine bukan Yahudi tapi arafat sendiri..Arafatlah orang yang masih mahu berunding dengan Yahudi laknatullah dan dalam waktu yang sama membiarkan Rakyat Palestine dibunuh sedikit demi sedikit... sebenarnya orang pertama harus dibunuh bukan rakyat Palestine ..tapi.. YASER ARAFAT sendiri!! beliau bukannya pejuang berlandaskan perjuangan Islam tapi hanya pejuang Nasional!!

Pejuang sebenar kemerdekaan tanah suci Palestine adalah HAMAS!! Pejuang yang dikatakan pengganas oleh Golongan kuffar AMERIKA & ISRAEL.... tetapi mereka inilah yang sanggup menggadai nyawa untuk membalas setiap serangan Yahudi terhadap umat Islam!! kalau nak harapkan Polis Palestine.. kemungkinan tiada serangan Balas dari Palestine ..cuma kita akan lihat orang Yahudi sahaja akan menyerang Umat Islam!! itu sebab saya ingatkan Polis Malaysia jangan terlalu bangga dengan berkata Polis bertanggungjawab menjaga kepentingan dan keselamatan rakyat..bolehlah kata macam tu dalam masa negara aman!! ambil iktibar kejadian di negara Palestine..bila berlaku peperangan dan serangan golongan Kuffar Polis hanya mampu melihat dan berdiam diri sahaja!! sambil Polis Palestine sendiri menjadi dalang kepada kebangkitan sebenar pejuang Islam.. Polis Palestine (anak buah arafat)..bertanggung jawab berkerja sama dengan askar dan polis Israel menangkap pejuang HAMAS yang dikatakan PENGGANAS!! begitu juga apa yang berlaku di negara kita sekarang!! sedarlah kita semua anggota Polis jangan sesekali jadi macam negara Palestine!!

Sebenarnya dalam situasi sekarang!! Amerika dan Israel bukan bimbangkan Yasser Arafat dan Polisnya... tetapi Pejuang HAMAS!! dalam waktu yang sama Pelampau Yahudi memberi amaran kepada Polis dan Askar Israel supaya jangan cuba membunuh Yaser Arafat kerana ini akan menyebabkan membuka ruang kepada kebangkitan sebenar Pejuang Islam( HAMAS)... Iktibarnya jadi berhati hatilah dalam kita menilai Istilah Pengganas itu..kekadang kita hanya terpengaruh dengan Propaganda Barat yang mahu merosakkan ISLAM!!

reformis muda!

Hits: