Media Kerajaan Beralih Sokong Amerika.. Hina gerakan Islam!!

Rupa rupanya Media Kerajaan cuma bertahan 2 minggu dalam memberikan berita dan liputan adil tentang peperangan dan kejadian 11 September kepada rakyat Malaysia!! Sekarang semua media sudah Mula beralih dari mengutuk Amerika terus menyerang dan menghina Taliban dan dituduh sebagai pengganas!! Agaknya setelah mendapat teguran dari penghina Islam nombor satu negara iaitu Dr. Mahathir (rakan Yahudi).. menyedari isu mujahidin dan Taliban akan memberi gambaran baik kepada gerakan jihad..dan Islam di Malaysia seterusnya mengiyakan bahawa pejuang yang ditahan atas nama KMM sebenarnya memang mangsa Fitnah puak UMNO!!

Inilah perangai wartawan Upahan dan Pemberita yang sanggup mengenepikan kebenaran demi menjaga maruah pemimpin pemimpin UMNO!! Siapa yang mengikuti laporan berita di TV dan di Akhbar kerajaan sejak kejadian 11 September pasti menyedari bahawa... sekarang berita yang diberi melakukan U Turn... untuk menyerang Gerakan Islam!! Insaflah kita rakyat Malaysia..amat terhina orang Islam di Malaysia jika wartawan Islam mula menyokong Amerika!! Jika awal kejadian dahulu..Osama dianggap Wira dan menganggap tuduhan Amerika sebagai fitnah..kini media Malaysia beralih melabelkan OSAMA adalah Pengganas paling disyaki! seolah olah Malaysia menjadi suara Amerika!!

Kalau nak tahu ini lah perangai Dr. Mahathir (penghina Islam No 1) dan kuncu kuncunya sebenarnya punya kemaruk nak berjumpa sangat dengan Bush (agen Yahudi di shanghai) sehingga sanggup menggadai agama dan kebenaran!! kalau beginilah sikap Dr. M..memang layaklah dia digelar Agen Yahudi.. apa bezanya MAHATHIR dan Bush.. mereka sanggup bermuka muka melawat pusat Islam dan Masjid serta berkata Islam itu aman..tapi dalam waktu yang sama mereka jugalah membunuh rakyat dan gerakan Islam!! bersamalah kita umat Islam di Malaysia menentang gerakan menghina ISLAM!! kalau benar ini terjadi Bush dan Dr. M bersatu menyokong Amerika kita akan isytiharkan DR. M musuh No 1 Islam Di MALAYSIA!!!

LAWAN TETAP LAWAN!!

reformis muda

Nota webmaster: Benarlah kata penulis. Proses 'U' turn (mind turning) ini semakin menekan kebelakangan ini. Rentetan siaran berita TV3 14 September jam 1.30 tgh itu semalam Mingguan Malaysia cuba menekankan bahawa Taliban adalah pengganas. Rakyat Malaysia nampak ini semua dan tahu betapa media perdana yang ada amat murah dan sanggup menjual maruah. Mereka lebih hina dan pelacur jalanan~ webmaster